Hallitilaa vuokrattavana häijäässä

Vuokraamme yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille remontoitua hallitilaa 

Soita ja kysy lisää puh. 050 326 8213

Sopiva hallitila löytyy meiltä

Kiinteistöpalvelu LeKa vuokraa yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille lämmintä hallitilaa. Halli sijaitsee Sastamalan Häijäässä Poriin menevän Valtatie 11 varrella. Hallissa on kokonaisuudessaan tilaa noin 3000 m2. Vuokrattavat tilat on jaettu pienempiin tiloihin, joiden koko vaihtelee 60 neliömetristä 300 neliömetriin. Halli on täysin remontoitu ja talotekniikka on uusittu vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Kaikilla tiloilla on oma uloskäynti, lämmitys ja sähkö. Pienemmillä tiloilla on käytössä yhteiset sosiaalitilat ja isommissa tiloissa on omat sosiaalitilat.

Vuokraa tilat yrityksellesi

Hallista voit vuokrata tilaa esimerkiksi yritystoiminnallesi, varastotilaa tai tilat autoharrastukselle. Hallin tilat sopiva monenlaiselle toiminnalle. Tarvittaessa voimme tehdä tiloihin pieniä muutoksia. Hallissa riittää tilaa myös korkeussuuntaan, joten sinne mahtuu vaikka pieni nosturi. Osassa tiloista on korkeat ja leveät nosto-ovet, joista mahtuu ajamaan sisään isommallakin koneella. Hallin pihassa on hyvin parkkitilaa. Osa hallista on jo vuokrattu ja tiloissa toimii mm. autokorjaamo, rakennusliike ja maalausliike.

Hyvät kulkuyhteydet

Halli sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta Häijäässä osoitteessa Tiisalantie , 38420 Sastamala. Halli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Poriin menevän Valtatie 11 tuntumassa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hallissa on vapaana monenkokoisia tiloja. Soita ja kysy lisää vuokrattavista hallitiloista puh. 050 326 8213.