Vuokraamme neuvottelutiloja, saunatilaa ja huoneistoja Ellivuoressa

Soita ja kysy lisää puh. 050 326 8213

Tule viihtymään Ellivuoreen


Kiinteistöpalvelu LeKa vuokraa Sastamalassa Ellivuoren alueelta neuvottelutiloja ja saunatilaa sekä kalustettuja huoneistoja yksityisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön. Saunatilan ja neuvottelutilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila, jossa on mm. ruletti ja blackjack-pöytä. Tilat sopivat esimerkiksi työhyvinvointipäivien, koulutuspäivien, kokousten, syntymäpäivien, perhejuhlien ja monen muun tilaisuuden viettoon.

 

Ellivuoren alue sijaitsee Rautaveden rannalla kauniin luonnon keskellä noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Neuvotteluhuoneet, sauna ja oleskelutila sijaitsevat Hotelli Ellivuoren tiloissa osoitteessa Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala. Kalustetut huoneistot sijaitsevat aivan hotellin tuntumussa ja palveluiden läheisyydessä. Uudistunut Ellivuori Resort tarjoaa monipuoliset puitteet vapaa-ajan viettoon ympäri vuoden. Tiloihin voit tilata maistuvat tarjottavat Ravintola Ellivuoren catering-palvelusta. Tutustu tarkemmin Ellivuori Resortin aktiviteetteihin heidän nettisivuillaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta, niin räätälöidään sinulle tarpeitasi vastaava paketti! Soita puh. 050 326 8213. Voit ottaa yhteyttä myös sivun alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.  

Neuvotteluhuoneet

Vuokraamme Ellivuoresta kahta hyvin varusteltua neuvotteluhuonetta. Neuvottelutilat sijaitsevat Hotelli Ellivuoren tiloissa. Molemmat neuvotteluhuoneet on uudistettu ja varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla. Vuokraamme neuvottelutiloja koko päiväksi tai lyhyemmäksi aikaa. Neuvottelutilat ovat käytettävissä myös iltaisin esimerkiksi yhdistysten tilaisuuksiin. Neuvottelutiloihin voi tilata herkulliset tarjottavat Ravintola Ellivuoresta, jossa on mahdollisuus nauttia myös maittava lounas päivän aikana tai illallinen päivän päätteeksi. Neuvottelutilojen lisäksi alueelta löytyy sopivaa tekemistä kaikille ja päivän voi päättää viihtyisällä saunallamme. Yrityksille Ellivuori tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisen työhyvinvointipäivän tai koulutuspäivän järjestämiseen.

Iso Neuvotteluhuone

Suurempaan neuvotteluhuoneeseen mahtuu hyvin 40 henkilöä, joten se sopii hyvin esimerkiksi koulutustilaisuuteen. 

Pienempi Neuvotteluhuone

Pienempään neuvotteluhuoneeseen mahtuu mukavasti 16 henkilöä, joten se sopii monenlaisiin kokouksiin. 

Saunatila

Viihtyisät saunatilamme sijaitsevat Hotelli Ellivuoressa samassa kerroksessa neuvottelutilojen ja oleskelutilan kanssa. Saunan lauteille mahtuu saunomaan hyvin isompikin porukka kerralla. Suihkuhuoneen puolella on vieraiden käytössä myös poreallas. Saunomisen jälkeen voi iltaa jatkaa viereisessä oleskelutilassa.

Oleskelutila

Neuvotteluhuoneiden ja saunan yhteydessä on erillinen baarihenkinen oleskelutila, jossa iltaa voi jatkaa rennommissa merkeissä. Oleskelutilassa on vieraiden vapaasti käytettävissä ruletti ja blackjack -pöytä. Tilassa on myös hyvin varusteltu keittiö. Ravintola Ellivuoresta voit tilata illanviettoon herkulliset tarjottavat. Ravintolahenkinen oleskelutila sopii erityisesti rentoihin illanviettoihin.  

Kalustetut huoneistot

Vuokraamme Ellivuoressa kahta juuri remontoitua ja kalustettua huoneistoa. Noin 22 m2 huoneistoissa on tupakeittiö ja kylpyhuone. Huoneistoissa on kahden hengen sänky ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Keittiö on hyvin varusteltu. Huoneistojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Ellivuori Resortin monipuoliset palvelut ja aktiviteetit. Lyhytaikaisen vuokrauksen lisäksi kysy tarjousta pidempiaikaisesta huoneiston vuokrasta esimerkiksi työkomennuksen ajaksi. 

Sijainti Ellivuoressa

Vuokrattavat neuvotteluhuone, sauna, oleskelutilat ja huoneistot sijaitsevat Ellivuuoressa noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta osoitteessa Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala.

 

Ellivuoren aluekartan kuva avautuu suuremmaksi klikkaamalla sitä. Aluekartasta näet tilojen tarkemman sijainnin Ellivuori Resortin alueella. Neuvotteluhuoneet, sauna ja oleskelutila sijaitsevat Hotelli Ellivuoren tiloissa, Ellin Välkkeen pohjakerroksessa alustetut huoneistot sijaitsevat Vuorihuoneistot-rakennuksessa.